Skip to content

Auto škola „Viktorija“ – Berane

S ponosom možemo istaći da smo prva privatna Auto škola u Beranama i šire. Postojimo od davne 1999. Godine, i nas rad se vrednuje visokim ocjenama, a tradicija i iskustvo koje posjedujemo čini da se iz dana u dan i dalje razvijamo i budemo bolji. Naš cilj je da od kandidata stvorimo sigurne vozače. Mnogi su nam ukazali povjerenje i uvjerili se u kvalitet naše škole.
Auto škola „Viktorija“ je 2013. god. dokapitalizovana i sa novim vlasnikom nastavlja u duhu tradicije da obara sopstvene rekorde u rezultatima koje je postizala prethodnih godina. Zbog velikog interesovanja auto skola je pocetkom Maja 2020. Godine otvorila podrucnu jedinicu u Podgorici. Ideja vodilja je da Auto škola unapređuje kvalitet obuke i edukaciju naših polaznika, a sve to u cilju povećanja bezbjednosti u saobraćaju. Naš kvalitet predstavlja tim profesionalnih instruktora bogatog radnog iskustva koje ce Vam nesebično prenijeti svoje znanje, a sve u cilju da postanete što bolji i sigurniji vozači. Auto škola vrši obuku kandidata za: AM, A1/A2, A, B, B1, B+E, C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E kategoriju.
Povjerenje i broj kandidata daju nam podstrek da se razvijamo i nadograđujemo na svakom polju. Iznad svega želimo Vam puno sreće i uspjeha na usvajanju saobraćajnih pravila i propisa kako biste što lakše i sigurnje došli do Vaše vozačke dozvole.

U nadi da će Vam vrijeme koje provedete sa nama biti zanimljivo i prijatno,
Vaša Auto škola „Viktorija“.

Direktor,
Dipl. ecc. Boris Zečević

Vlasnik,
Dipl. inž. maš.  Goran Zečević